Om Noazofia Olsen

Min historie

Mit håb er at kunne hjælpe dig med at tage ansvar for din krop - og bruge hjertet og naturen til at heale den.

Jeg har hele mit liv levet med elevatorvægt, og i mange år har min krop været stresset. Da jeg løb ind i operationer og frygt for alvorlig sygdom, gik jeg til diverse alternative behandlinger for at støtte min krop.

I 2018 valgte jeg at tage en uddannelse som Health Mentor hos Currame. Jeg ville gerne finde ud af, hvorfor jeg havde det, som jeg havde, trods et kærligt familieliv og succes som selvstændig bogholder. Det er det bedste, jeg har gjort for mig selv og mine kære. Her har jeg lært, hvordan vores fysiske helbred og følelser og tanker hænger sammen, og hvor vigtigt det er at fylde vores kroppe med nærende mad, kosttilskud og homøopati.

Jeg er sidenhen stødt ind i doTERRA og bruger deres rene, æteriske olier i min hverdag og mine holistiske behandlinger. De kan hjælpe os med at forløse traumer og issues, så de ikke længere sidder eller sætter sig i vores kroppe som spænding og sygdom.

I begyndelsen af 2021 fik jeg et nys om NEO; en behandlingsform, der tilfører cellerne i kroppen energi fra struktureret vand. Jeg oplevede selv, at jeg fik mere overskud efter bare én behandling.

Jeg har længe gået med et ønske om at hjælpe mennesker som både bogholder og holistisk behandler – i min egen klinik – og nu realiseret min drøm. Jeg har mit hjerte med i det, jeg gør, og det er faktisk det vigtigste for mig.

Jeg glæder mig til at tage imod dig. Alle mennesker fortjener et liv i balance.

//Noazofia Olsen

Få det bedre på alle planer!

Den holistiske tankegang involverer både krop, sind og ånd. Jeg kan hjælpe dig med at styrke din balance og energi på disse planer. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du vil vide mere om holistisk terapi og behandlinger.

Holistisk terapi midtsjælland giver ro og balance

Holistisk behandling

Læs mere om holistisk
behandling.

plant, design, home-4243898.jpg

NEO

Læs mere om Naturlig
Energi Optimering.

NY_DSC8913

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig.

Scroll til toppen